Despre tigara electronica eGo AIO Box de la Joyetech


– un mustiuc cu structura in forma de spirala;


Dupa cum am mentionat in primele randuri, tigara electronica Joyetech eGo AIO Box are un design robust, cu doua colturi rotunjite si o carcasa fabricata dintr-un material care faciliteaza o buna prindere atunci cand este tinuta in mana. Dimensiunile acestui kit ( 23mm x 43mm x 97mm ) fac din el o solutie de vapat relativ discreta dar si eleganta in acelasi timp.
Design
Tigara electronica Joyetech eGo AIO Box vine echipata cu o baterie generoasa de 2100 mAh, asigurand astfel o perioada destul de lunga de vapat. Totodata, are un rezervor cu capacitate 2 ml de e-lichid care poate fi umplut cu usurinta prin partea superioara. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa apesi pe capacul superior, sa-l desfiletezi si sa torni cu grija e-lichid.
De asemenea, kit-ul prezentat foloseste o tehnologie cat se poate de inovativa impotriva scurgerilor de e-lichid si este echipat si cu un sistem avansat de blocare a rezervorului cu scopul de a fi protejat de mainile curioase ale celor mici.
Joyetech eGo AIO Box este placut la atingere, de dimensiuni si greutate normala, care totodata este foarte usor de folosit.
Daca am reusit sa-ti atragem atentia asupra kit-ului prezentat, te informam ca acesta beneficiaza in mod contant de reduceri considerabile. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa urmaresti momentul in care are un pret mai bun si sa-l comanzi direct pe site-ul nostru.
Astazi vom prezenta un model de tigara electronica  bine cotat in randul vaperilor care cauta o solutie fiabila si economica pentru vapat.Joyetech eGo AIO Box reprezinta o alternativa foarte buna atat pentru vaperii incepatori care cauta o tigara electronica sub-ohm cat si pentru cei care vapeaza de ceva vreme si isi doresc un device nou fiabil si economc.

-manualul si certificatul de garantie;


– doua rezistente BF SS316-0.6ohm MTL;
Incepem prin a descoperi continutul pachetului de la Joyetech

 


Continutul pachetului Joyetech eGo AIO Box
– un cablu USB destinat incarcarii;
Nu in ultimul rand, kit-ul are in componenta si un sistem avansat din punct de vedere tehnologic care te ajuta sa reglezi cu precizie fluxul de aer.


– un mustiuc transparent;
Descopera-l acum pe pagina dedicata tigarii electronice Joyetech eGo AIO Box din magazinul nostru online
Culoarea LED-ului poate fi si ea schimbata. In momentul in care mod-ul este inchis, tot ceea ce trebuie sa faci este sa apesi pe butonul de start si sa-i schimbi culoarea in rosu, galben, verde, albastru, indigo, alb sau violet.

Caracteristici
Iar daca vine vorba de aspect, Joyetech eGo AIO Box iti ofera posibilitatea de a-i schimba culoarea datorita stickerelor multicolore care pot fi lipite pe suprafata acestuia.
Kit-ul Joyetech eGo AIO Box faciliteaza cu succes vapatul sub-ohm, datorita rezistentei de 0.6 ohm. Astfel, daca esti fan al norilor mari de vapori aceasta tigara electronica poate fi ideala pentru tine.

– o tigara electronica eGo AIO Box;